29 juni

ASSÅ JAG ORKAR INTE!!! här satt jag och skrev värsta långa inlägget så bara försvann det... Snacka om otur! Ni hade säkert velat se det för det vaa såååå himla intresatn.. *host.

Nej men iaf i det inlägget som jag skrev innan som bara försvann... Sa jag bara att jag hade haft dålig uppdatering och en lite ursäkt för det men jag orkar faktiskt inte skriva det igen. Blir nog dåligt med uppdatering imon med ska vara på roddklubben typ från 8.00-21.00.. Lite segt JA! Men ska va ledare på roddskolan och sen ska vi träna och sen lasta båtarna till sorö.
Hoppas ni har ett bra sommarlov!
Pussss♥

Keep holding on...


Cause I know you make it through, you make it through 
Just stay strong 
Cause you know I'm here for you, I'm here for you


Were The Action Is

GRYMT att jag och Caroline åker till Göteborg imon och ska gå på WTAI! hoppas det blir roligt men det tror jag faktiskt.

All the sadness disappear

YES idag e det träning som gäller! efter att inte ha fått träna på en hel vecka så e jag så grymt taggad! Aa fast det blir nog singel.. fast e faktiskt bara sugen på att åka ner till klubben och träffa alla.
Jo innan idag så gick jag upp 8.00.. Jag vet för tidigt för att gå upp, speciellt om man somnade 1.00 men va tvungen för hela familjen skulle iväg på ett till midsommar firande. Så har varit med på lite lekar (vann på att kasta häst sko, äger haha!) och dansat runt midsommar stången en gång till så försök att slå det ni! haha

Midsommar

Jaa då va det ju så att det va midsommar igår. Det blev en jätte bra midsommar för mig, började med att familjen och lite annan släkt åt lax, potatis och sås hemma hos farmor och farfar. Asså så sjuuuuukt gott åt tre portioner, haha. Sen drog vi ner och dansade kring midsommar stången. Där träffade jag även maja, viki, kajsa och leif. Dansade lite och så sen blev det fika hemma hos oss (Y) Sen när Maja, viki, kajsa och leif hade åkt hem så åkte jag ner till carolines stuga och där va även Lovisa och Moa. Så chillade vi där restan av kvällen/natten. Aa edt va lite kort sammanfattning, inte så spännande att läsa men det va kul :D hoppas ni också hade en bra midsommar!

23 Juni


Chillar lite hemma hos farmor och farfar nu, ska snart äta lunch här med. Men va hos doktorn igår och skulle kolla halsen eftersom det inte ville ge sig och jag ville träna.. Men det visade sig att jag hade typ fått en förkylning i halsen!?!?! Jag vet det låter helt knasigt, men så va det och nu får jag inte träna på hela veckan... Det e ju kul eftersom det e tävling nästa vecka och jag behöver träna! Aja bara att bita ihop....
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
I thought you had given up, but now it seems that you are trying again.

Klänning

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Jag vet att du hör

Okej, jag e inte oå så bra humör för min hals vill inte ge sig! Men ska ner till roddklubben sen vid typ åtta för då ska vi ha en till picknik* så ska vi ta motorbåten och åka till en liten ö. haha men det ska bli lite mysigt fast skit väder idag med.... Hejdå orkar inte skriva mer ;)


you already know...


...that I love you girls!

Innan typ klockan halv nio så sitter jag på mitt rum och har as tråkigt med min lilla dator så ringer det på min mobil så e det caroline och jag tänkte vad vill hon? hahah. Men iaf helt random hon ba jag e typ utanför ditt hus nu kan du komma och öppna dörren? SÅ jag gick ner och öppnade så kommer Caroline, Lovisa och Moa. Så har dom köpt lite choklad och lite andra grejer så jag får gå och hämta en liten filt sen drog vi ner till stranden och hade lite picknik*. Väldigt mysigt tycker jag och jag blev jätte glad och det räddade verkligen min kväll! Men nu ska jag sova för har inte en aning varför jag sitter uppe nu helt i onödan.. Så godnatt allihopa! ♥

Ipod touch

GRYMT! nu är den beställd, tror den skulle komma ungefär på tisdag nästa vecka. Kan inte vänta!
Halsonten är fortfarnade kvar så blev ingen träning idag heller :'( Men imon ska jag faktiskt träna!! BÄST för min hals att den inte gör ont då för annars.....! haha

Få dig att förstå hur det verkligen känns


All day

Asså orka att jag har världens träningsvärk i rumpan.. och så har jag blivit hes med.. TOPPEN, men ska iaf träffa maja sen och sen ikväll ska vi på 80-års  festen på roddklubben :)

Tränat

Kom precis hem från sjukgymnasten och är verkligen helt slut, blev as trött av träningen idag känns att jag inte gjort den på länge nu.. hehe. Men nu ska jag ta och städa lite så mamma blir glad sen när hon kommer hem :)
HA DE!

Segling

(Bilden på mig e inte så vacker, haha)
Ja va ju ute och seglade lite idag med pappa och hans kompis på en liten segelbåt. Va la lite mysigt fast lite segt. Sen på vägen tillbaka så slutade det blåsa... Lite fail men som tur e fanns det en motor :D haha så fick köra med den tillbaka. Ja sen har jag tränat för ovanlighetens skull som ni kanske märkt, hehe. Och imon ska jag styra inriggarna på företagsrodden.. Aja men ha en bra kväll :)

because of you

Okej, har precis vaknat och gått upp. Och nu på något sett ska jag tjäna 200 kr :D så nu ska det jobbas, haha. Ska kanske ut med pappsen sen och segla och då tar jag med mig kameran såklart. Ha en bra dag, pusssss ♥
(Uppdaterar nog mer sen idag)

15 juni

Idag har jag inte gjort något, skulle pitsa alla rutor i uterummet men har vekrligen ingen lust alls att göra det! Jag e har as tråkigt och känner inte för att träna idag och då ska jag självklart ha två träningspass idag med. Aja bara att bita ihop. Det kommer nog att bli träning nästan varje dag nu fram till vi ska iväg på tävling till Sorö.

I've had enough


Caroline du är la för GO!

HAHAH asså carolines komentar idag på träningen. Ja om ni kanske har missat det så ror jag så tränade vi idag. Så rodde vi fyra (på ätran om ni ville veta, haha) så är det typ åkrar eller nått på sidan ibland så luktade det typ koskit så när vi väder båten då så väder Carolinte sej om och säger "Jag tyckte det luktade Jansonsfrestellse* fast nu kom jag på att det luktade koskit". Hahaha du e skön du! Och kan ju bara saga att ,an blir såfär lagom glad när man hittar en hel chokladkaka och smyger upp den på rummet :D haha

9%

okej, jag bara riktigt känner hur detta tar emot! Först och främst mitt batteri på datan dör snart och orkar inte resa mig och sätta i laddaren, sen ska jag iväg och träna om ungefär 50 minuter och jag känner verkligen inte för det och som ett litet + på detta så har jag ont i huvudet och har inga pengar och jag ska åka till Liseberg på söndag! Detta är verkligen inte roligt någonstans. Aja tar la en bit till digestivechoklad och tröst äter lite! TOPPEN (Y)

I picked flowers for you

Ojoj, ja idag lyckades jag verkligen sova bort hela dagen. Vaknade la sådär runt halv tre typ.. hehe. Men sen va jag duktigt! Jag klippte först hela gräsmattan och sen plockade massor av ogräs. Måste vara värsta duktigt denna veckan hemma om jag ska få pengar till liseberg på söndag... Och imon ska jag jobba kl 9.00 tänkte jag. Men aja bara att bita ihop.

Ja i helgen skulle jag berätta hur det gick. Jo på lördagen så kom jag fyra i singel, det va första tävlingen i singel 1000m så e riktigt nöjd. Sen kom jag och Sascha två i dubbel. Sen på söndagen så kom jag fyra i singel också och sen när vi rodde våran tjejfyra i killarnas lopp kom vi sist men det gick ändå helt okej och kom inte jätte mega långt efter ;)
Och har ett litet problem... Hur ska jag kunna somna?? kommer ju typ somna 1-2 och då kommer jag ju inte orka gå upp imon, men aja det löser sig nog :)

trött!

Orkar inte skriva nått, kom hem från roddtävlingen för en timme sen kanske och är verkligen GRYMT trött!
Men ska berätta imon hur det gick, godnatt allihopa för nu ska jag nog ta och sova ♡

11 juni

Foto av: Viktorija Ackar

STUDENT 2011 DEL 3

Kom precis hem från Saras student kalas. Va trevligt med god mat. Ovanför ser ni lite bilder då från det kalaset. Men nu e jag hemma och chillar. Behöver verkligen packa min väska till imon. Men jag orkar inte resa mig, mycket skönare att sitta här i sängen med datan! Men måste ju göra det för imon ska jag nämligen iväg på roddtävling i lilla edet. Bussen går 7.00 och jag ni läste rätt SJUUUU går bussen. Asså orka det.. Ja man får la ta med sig en kudde och en filt! Har varit skolavlutning med, en rikigt bra dag har det iaf varit! och föresten så fick jag VG i alla ämnen jag e jätte glad :D hoppas ni också haft en bra dag, kramis


me and my cousin

Hahah, ja oj vad många bilder det blivit på mig nu fyra inlägg i rad, haha aja ni får stå ut. Men iaf idaf har det ju varit skolavslutning och så tänkte jag visa vad jag hade på mig och så. Så därför blev det på mig.. igen. Ja klännigen va ju fin och så men ja.. inga kommentarer på hur jag såg ut övrigt haha. Jaja solen skiner iaf :D


soooooooooommarelov!

WIIIIHOOOOOO!
sommarlov nu! och nu ska jag dra vidare till min faster på lite lunch sen blir det att fira min moster som tar studenten idag!
Pussss♥

I wonder

Hello,
Här är en bild från fotograferingen som jag hade med Viktorija. Den blev ändå rätt många bra bilder som viki tog men såklar förstör jag ju de flesta med mina fula miner och mitt köttbullsansikte, haha. Men aja en kanske tråkig dag idag inget speciellt så behöver inte skriva det för är ändå inte intressant att läsa. Ikväll ska jag ner till roddklubben (som vanligt) och först träna sen lasta allt till helgen. Vi ska iväg till lilla edet och tävla. Hoppas verkligen det blir bra väder, men det kommer det inte bli för antagligen kommer det blåsa och ha sig som det alltid gör på tävlingar. Aja ha det bra! :)

forever gone

 

Nuu kommer farfar snart så ska vi ner till roddklubben så blir det lite mer singel träning KUL... nää, haha. Men dagen har varit sjuukt skön har haft två lektioner på ena fick vi typ sluta efter en kvart och sista satt vi bara och prata sen har vi varit på skolbio "I rymden finns inga känslor". Helt okej va den och ett STORT + med dagen va att vi fick slutade 12.05! :D

 


How will I know what you mean?

 


Dagar försvinner

Idag i skolan var det klädparad. Alla nior va utkläda ich hade gjort danser! roligt att titta på och det är ju inte helt fel heller att man missade nån lektion heller, haha. Emmie hämtade mig sen efter skolan så gick vi lite i stan och tog en liten fika. Och sen va det träning.. Ja måste ro singel heeela tiden börjar bli lite tråkigt nu och så fick jag reda på idag att jag ska ro singel imon och på torsdag, jag orkar inte för då har jag rott det 6 träningar i rad.. :'( haha aja bara att bita ihop. Fint väder har det varit idag med, toppen! Men shiiiiit vad det åskade igår heeeeeelt sjuk, och det va fett läskigt med, hehe. Men nu ska jag fortsätta kolla på "the mentalist". HA DE!

Det bara är så

Sjukt skön dag idag! Inte alls rolig för er att läsa men måste berätta för den har varit fett chill, haha. Men föröst ringde lovisa mig tjugo i tolv och väckte mig. Sen kom hon hit och åt lunch med oss, sen steckte vi sedan drog vi ner till stranden och tog ett dopp och sen steckte mer! :D Ja det va typ allt. Jätte mysig dag iaf, och nu är det bara 4 dagar kvar sen är det sommarlov!!!! :D
Kraaaaaaam

Don't underestimate me

HEEEJ
idag träffade jag viki och så tog vi lite kort. Blev mest kort på mig tror jag viki fick haha. Men jag fick några på henne också. Tyckte dessa var bäst. Riktigt söt tjej! :D Snart kommer Emmie, ska hjälpa henne med hennes ipod. Hon e lite oteknisk hahah ;)

Känner du vinden?





Dagen har varit bra! Först så ställde jag väckar klockan på 9.00 för tänkte att jag inte skulle sova bort hela dagen men det slutade med att jag snoozade i 1 h och 20 minuter.. haha inte så lyckat kanske. Men sen drog jag till en park i stan och hade picknick med lite trevliga tjejor. Efter det drog jag hem och ner till stranden en stund with my cousin. Jaa det var väl ungefär så min dag va kanske inte jätte intressant men men. Imon ska jag iaf träffa viki så ska vi fota lite. Men ha det bra!

walk the way through life

Idag ska det nog bli en mysig dag. Vädret är fint och sen ska jag på picknick med några tjejer! Så jag tror eller vet att det nog kommer bli bra, orkar inte skriva mer men kommer kanske uppdatera mer ikväll. HA EN BRA DAG

I've been afraid that you would walk away

Don't want to think about you.

Soool

Heeeeeeeej,
sjukt skönt väder är det idag! Sol och värme och det gillar vi verkligen :D Va i göteborg med Caroline och Moa igår sen sov caroline här så vi chillade bara lite och kollade film och så. Sen idag kände jag att jag va tvungen att jobba lite på brännan så jag har steckt heela dan nu :) Hoppas verkligen det syns lite iaf, haha hoppas ni också haft en bra dag. Kramis!

TRÄNING

Hellu,
Kan ju faktiskt erkänna att det kanske inte varit så jättebra uppdatering nu på sista tiden men idag e jag bloggarN verkligen haha jaa tredje inlägget idag! Men jag har inte haft någon lust eller ork att uppdatera för har inte haft några bilder och det blir så tråkigt utan bilder. Men idag har det blivit massor av bilder!! Bilderna i detta inlägget är ifr¨n idag när jag, martin och marcus hade träning. Alltså är det inte jag som tagit dessa bilderna utan det är min lilla mamma, men tyckte att de var fina faktiskt. Imon tror jag inte det blir något inlägg för då ska jag och Caroline och SHOPPA i Göteborg :D Så hoppas ni haft en bra dag och ska ha en imon för det tror jag att jag kommer att få!
Pussss ♥

STUDENT 2011 DEL 2


student 2011

Idag tar min kära moster EMMIE studenten! grattis till dig, ska snart hem till henne och gratta henne lite till så blir det säkert lite god mat också, sitter ju aldrig fel (Y) Ikväll kommer det säkert upp någon mer bild från idag.