It's that alright?

(Haha ja lite skumma bilder, men resan upp till Örkelljunga va lite seg så man får ju fördröja tiden på nått sett!)

 

Ligger just nu i sägen och lyssnar på regnet som verkligen öser ner och smätter på runtan. Är helt slut efter dagen i Örkelljunga där det va roddtävling. Har bara rott ett lopp med Moa 1000m och det gick riktigt bra tycker jag, vi vann! :) Imon ska vi iväg dit igen men som tur är så går inte bussen klockan 7 som den gjorde idag, den går iaf klockan halv nio nändå helt OK. Nu ska jag sova så jag orkar gå upp imon, pusspuss ♥


27 MAJ

(Bilden är på mig, Caroline, Moa och Lovisa på USM)

Snart drar man hem till min lilla faster som faktiskt fyller 40 år idag. Har redan varit där en en gång och fikat gärnet, men ska dit och äte middag med, man får ju hoppas att det blir något riktigt gott! :D
Tänkte att jag ska ta med kameran ditt så kanske jag kan få några fina bilder på min söta kusin (om hon vill såklart)

break up the dark

Hello, just nu sitter jag i skolan och har e-val. Internetet segar sönder och jag har verkligen ingenting att jobba med... Men nu slutar vi och ska ha NO, kuuuuuul... eller näää :(

TJINGELING


With or without you

Just nu sitter jag och snackar med Asha som för tillfälet bara sitter och pratar med sig själv, haha ;) Ska snart dra på träning men är verkligen inte på humör. Ingenting roligat jag skrev men aja bättre än inget.

I can't live with or without You

jump!

 


22 Maj

(Har verkligen inte haft någontid alls att fota, så det fick bli ett rätt dåligt kort på mig men aja bättre än inget)

Iaf tänkte berätta lite kort om min helg.

Lördag
Klockan 11 så konfimerades jag och sen efter hela grejen i kyrkan så hade vi lite folk hemma som åt och så fick jag presenter :D Fick 2000kr, smycken, en blixt till kameran, en fjärrutlösare en perfym och lite så :) Allt va jätte fint verkligen! Och sen på kvällen så bara chillade jag.

Söndag
Så fick jag sova ut, eller iaf till 11 innan mamma och min lillebror väckte mig... Men hade värsta huvudvärken, och så va det skit väder. Men jorden gick inte under iaf! :D Sen vid 14 så va det träning, rodde singel för första gången detta året, gick riktigt bra! På kvällen så har jag nu varit på bio med Viktorija på Pirates of the Caribbean 4. Va helt OK faktiskt.

Men nu ska jag sova för imon är det skola.... Men första lektionen ska vi ha vollyboll med nån Engelsk eller Amerikans vollyboll spelare, haha aja men det blir nog bra ;)

Tävling-Punkapan

Så då tänkte jag vara med i en tävling hos punkapan som i sammarbete med Johanpixels där man kan vinna Pop-up diffuser. Om du också vill vad med klicka då in HÄR (<-- Länk) och temat är färg :)

Don't fly away

Snart ska jag ta cyklen iväg, träffas Caroline och sen ska vi kolla på när alla som tar studenten ska gå på bal. Gillar verkligen att kolla på alla fina klänningar! :)

So make a different

Don't dive

Sitter just nu på NO lektionen och räknar matte. Men sjuukt seg dag idag alltså. Sen är det as mycket i skolan så jag hinner inte träna idag... Men aja orka skriva om skolan. Nu ska jag fortsätta med att räkna lite till matte..

Tell you I'm sorry

Tävling-BehindTheCamera

Denna bilden har ni sett förut men är med och tävlar hos Viktorija om ett filter från Tvspelsweb och jag skulle vilja vinna detta filtret.

Valde denna bilden för tycker den är väldigt fin och jag gillar det gröna som har kommit fram nu på våren! Gillar den även för att den är på min fina kompis Caroline! :)

And I think I hate you


Just chilling

Inget intressant att säga idag. Men imon ska jag klippa mig, hm.. kan ju undra hur det kommer att bli. Kanske kan lägga upp en bild imon när jag är klar. Och på lördag så säger alla att jorden kommer att gå under! Inte okej men jag hinner iaf konfimera mig innan, hahahha nej men hoppas inte det kommer hända iaf. Lite skumt att den där gubben säger et några dagar innan bara isf ;)

I hope i didn't make a mistake


Always a day


Roddtävling



Idag har jag varit i Mölndal och tävlat på rådasjön. Har rott dubbel med Caroline och det gick bra! :D Imon ska jag dit igen men som tur är så går iaf bussen 9.00 och inte 7.00 som den gjorde idag... Men hoppas det går lika bra imon när jag ska ro med Sascha! :)

Caroline

Bilden är på caroline. Tyckte att denna bilden blev sjukt fin på henne! Vi tog cyklarna och cyklade ner till Vallarna (typ ett ställe där det finns lite skog m.m) och tog en liten promenad. Blev lite olika bilder så kanske kommer upp någon mer bild ikväll :)

I wanna say,
Stay by my side

12 MAJ


10 maj

(Haha, jag vet lite fail att armen kom med i glasögonen)

I feel your arms around me
But not the heat
Your eyes are pointing at me
But do you see


Orka va seriös hela tiden

Hahah, jaa idag har jag varit med Lovisa efter skolan. Vi drog ner till stranden och solade lite. Sen så kände jag för att jag inte orkade vara seriös och jaa jag vet inte rikigt vad som hände men det va kul iaf :D Och jag får la tacka min kära kompis Lovisa som då har tagit bilderna ;) haha

8 Maj

Sjukt chill dag idag alltså. Sov faktiskt inte så länge idag men typ till 10, sen fixade jag mig iordning och åt lite pannkakor och så. Senare blev det att jag tog cyklen och kameran på en lite runa. Men blev typ inga kort för var inte på humör för att fota men satte mig på en sten vid havet och lyssnade på musik (Y) Sen var det träning, helt ok för att det har varit jätte bra väder idag! :D SOL SOL SOL och det gillar vi verkligen!!

Everybody needs a song

Så nu var dansuppvisningarna klara för denna terminen. Har varit i falkhallen och haft tre dansuppvisninga där idag. Gick faktiskt rätt bra alla gångerna (förutom att jag va nära på att gå in i kuliserna hela tiden, haha). Så är rätt trött så det blir nog bara att chilla ikväll :)


Get back up


Everyday, Every night

Adore you


Some people have to learn

Kom precis hem från träningen. Innan idag så va jag och pappa och kollade på en elcykel och elmopeder. En sån där elcykel e ju fett chill haha men det hade ju faktiskt inte suttit helt fel med en moppe heller? Men jag får se sen vad jag kommer att få i slut ändan. Om det blir än moppe måste jag ju vänta tills jag fyller år och det e inte fören i augusti och så måste man ta sånt där typ körbevis med. Men aja vi får se :)

Haha aa bilderna är inte så bra, men det va en sån cykel jag testade. Och jag tror att elmopeden va något i den stilen iaf :)

The Last Song

YES! nu ska jag kolla på "The last song", den e verkligen sjuuukt bra. Helt klart en av mina favorit filmer! Om ni inte har sett den måste ni verkligen se den. Miley Cyrus är med och jag tycker att hon passar riktigt bra i denna filmen. Som sagt ni måste se den! Egentligen borde jag plugga till svenskaprovet imon mer äsch det får vänta! :D haha

1 maj

Ingen bra blid men har inga för tillfället, måste ut och fota snart! :)