watch you disappear

Idag har jag chillat på stranden och sen frog jag direkt till träningen och sen hem och har suttit här vid datan sen dess ;) haha men det e rätt chill ändå. Imon om det blir fint väder så tror jag att jag ska till stranden och sen ska jag till en kompis på kvällen och kolla film med lite andra så det blir nog bra! :) funderar på att sova med är faktiskt inte så trött så sitter nog uppe ett tag till.

you don't deserve my tears


like we never had a chance


What goes around comes back around

.
.
Hello!
Nej men egentligen borde jag faktiskt sova nu för imon ska jag övningsköra moppe i trafiken :O AHHHHHH jag e så grymt nervös!! hmm... kanske därför jag inte kan sova, hahha ;) aa men nej nu ska jag iaf FÖRSÖKA sova.
Natti natti ♥

It's written all over your face

Har lite ont om bilder känner jag så aa fick bli en liten bild på söta viki! Hon är bortrest nu och hon kommer inte hem fören dan innan skolan börjar.. Men vi går hoppas hon har det bra och bättre väder än oss här iaf!
Aa innan åkte Asha hem :( Men vi har haft det jätte mysigt. Igår va vi i stan och kollade på utomhus bio på torget FETT kallt med det gick. Snart ska jag iväg till Lovisa och sen träna men kommer nog uppdatera sen igen ikväll!
Pussss♥

You're the only one I wish I could forget

.
.

I can only tell you what it feels like

.
.
Kom precis hem. Har varit på körskolan och pluggat i typ två timmar.. men nu har jag klarat av en liiten del iaf :D Måste äta nått nu innan träningen med känner jag! hela magen kurrar ;) haha men iaf inte så roligt inlägg kanske me tänkte uppdatera iaf!

I saw the real you

Okej jag vet inte vad jag gör uppe nu! helt onödigt känner jag... Tänkte att jag ska upp 8 imon med och åka till körskolan och plugga för jaa jag suger verkligen på det och kan typ inte nått och så fyller jag 15 nästa vecka med ;) haha aja får ta körkortet lite senare. Men iaf chilla typ idag, eller jag hängde med moa till badhuset och så simmade vi faktiskt 1500m :D rätt bra ändå! men tror jag ska sova nu så natti allihopa ♥

Thank God you blew it


why does it always needs to end like this?

.
.

Forgive, sounds good. Forget, I'm not sure I could

.
.
.
.

I'm still waiting

Har varit dålig uppdatering, men jag har varit ledare i åkulla som jag säkert har sagt innan. Men det va iaf varit jätte mysigt! Har träffat lite nytt folk med :D Men sen har alla barn varit jätte duktiga! Tävlade i törsdags och har tävlat idag med. Ska tävla imon med fast det tar emot lite känner jag för jag e så sjukt trött! Men aja bara att bita ihop :) Orkar inte skriva vad jag kom och så på tävlingen, haha ;)

It's too late to make it right


20 juli

Kom precis hem från stranden. Har chillat där en stund med Caroline idag. Blev lite kallt och blåsigt på slutet så vi drog hem. Ikväll ska jag ner till klubben och lasta båtarna och allt som ska med på tävlingen i helgen. Jag ska va emd på lägret som är där med för jag ska då va ledare, haha. Men det blir nog mysigt för det har det varit alla andra år och så får vi hoppas på att det blir bra väder också! Så kommer nog inte bli någon uppdatering fören tills på lördag, men gör kanske ett litet till inlägg senare idag :)

kram ♥


SOOOOOOL

Hahah sjukt skum bild jag vet ;)  Men den får duga idag, tyckte den va lite cool ändå. Har typ steckt hela dan fram tills nu, så tog en liten paus nu för ska ner till stranden sen när Sofia kommer så blir det la ännu mer sol och bad :D hoppas ni också har fint väder och kan njuta av sommaren som inte varit så solig :( hahah men ha det!

18 juli

Okej nu har jag verkligen ingenting att göra. Det finns ingenting att göra på datorn och så har jag inte ens några bilder som jag kan fixa med för jag har inte varit ute och fotat på evigheter känns det som. Men får la ta och göra det snart. Jag tycker det e helt klart roligast att fota porträtt för då blir det på människor och tycker det e mycket roligare att kolla på bilderna då. Så jag får la hitta nån som vill ställa upp och bli fotad nån dag! Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag :)

film

nu måste jag skynda mig ner för ska kolla lite film med mamma. Hejdå ♥

Don't go

Nu åkte Lovisa hem... sorgligt så nu sitter jag ensam på mitt rum och chillar lite vid datan. Orkar inte skriva så mycket för e jätte trött och har inget intresant att skriva så detta får räcka :)

FREDAG

hahah åhh vad fina bilder! det ser ut som om jag har as stort huvud med kan bara meddela att det har blivit nån skum vinkel bara haha ;)
Men iaf nu sitter jag och caroline och chillar i stugan. Vi har precis kommit hem från resturangen och har ätit glass! Så nu e vi PROPP mätta! Jo vi va och shoppade innan idag med hittade lite olika saker så de e chill, hahaha. Nej men nu ska vi dra, vi ska gå en liten runda isf för att sitta och ruttna här inne.
Ha det bra, kramis ♥

14 juli

Okej, lite skum bild men jag har verkligen inga nu.
Men sitter och chillar lite vid datan, ska snart sova men kan inte för att sov till 12 så e inte jätte trött fast ska upp 8 imon... Jag och Caroline ska till Varberg och shoppa, sen ska vi äta på resturang på kvällen och sen sova över i nån stuga :) och har kanske inte nått internett så kanske inte blir nån uppdatering :( Men isf hörs vi på lördag tror jag det blir :D Pussss ♥

torsdag



Varberg

Ja lite dålig uppdatering jag vet, men igår så åkte vi ner till Varbergsroddklubb. Där skulle vi ha ett litet läger typ. Där rodde vi inriggare ute på havet, badade, åt glass, såg på film, åt, sov lite och hade det trevligt :) Jag orkar inte skriva så mycket så klippte ihop lite bilder från igår :)

11 juli

Så tänkte bara uppdatera en liten snabbis innan jag ska åka iväg. Ska först nu iväg till körskolan och kanske plugga och sen ska jag träffa Felicia och Evelina som är i Falkenberg nu :D Men nu måste jag skynda iväg så ha en bra dag. ♥

Stranden

(Har typ inga bilder så kommer lite random bilder nu tills jag skaffat lite nya)
Ja idag har jag chillat. Varit hemma hos Maja sen nu på kvällen mötte jag Lovisa, Caroline och Moa nere vid stranden. Där har vi suttit hela kvällen på en filt och fikat och barra haft det mysigt. Och jo när vi satt där så kommer det en raggarbil och kör förbi där några gånger sen stannar den så skriker en i bilden (typ en 19 årig bonne) att vi ska komma och sätta oss i bilen med dom. Men NEJ usch. Det skippade vi gärna så dom fick köra iväg och försöka ragga på några andra ;)
Men ska sova nu godnatt ♥

Inga bilder...

Jaa som ni förstår av rubriken så har jag inga bilder. Jag är hemma hos Maja och chillar så jag har Pernillas (majas mamma) dator.
Men måste bara säga att jag är överglad över att ju nu fått  hela........... 11 prenumeranter! hoppas ni som precis lagt till mig ska gilla min blogg och ni andra som kollar in lägg gärna till mig med! Blir alltid lika glad :)

I whip my hair!


Blow away the pain...

Foto: Viktorija Redigering: Jag
because you can't keep it inside you...

5 juli 2011

Idag har jag chillat grillen! Nej men jag har faktiskt inte gjort något speciellt, åkte in till stan en sväng med Emmie. Men imorse när jag vaknade hade jag fått världens förkylning.... asså orkar inte! precis blivit frisk och så blir man sjuk igen en vecka senare.. Aja imon ska jag träffa Viki och så ska jag av modell, haha aa det ser vi ju hur det går. Men nu ska jag va lite snäll mot min bror och spela lite med honom. Pussss ♥

don't fly away, stay on the ground

Cause i know that you can do it



Och jag vet GRYMT dålig uppdatering men har inte hunnit och har inte haft lust!Har varit på tävling i sorø, Danmark i helgen. Varit roligt men sjuukt trött efter det! Har haft försök alltså att man ska ro ett lopp och se om man kommer till A-finla, B-final eller C-finla och det loppet gick 7.50 så va tvungen att gå upp typ 5.30 båda dagarna....
Men tycker att allt gick rätt bra ändå! :) ska försöka förbättra mig med uppdateringen ;)