Dansens Dag

Asså orka att nör jag och Lovisa är på väg in till stan så säger hon att hon tror att det är dansens dag. Så ringer jag Maja och frågar om våran dansgrupp ska va med. Och självklart så skulle vi det... Och så sjuuuukt pinsamt va det, för vi dansade till en Glee låt och hade 80-tals kläder. Hahaha asså jag ville bara sjunka genom marken och bara försvinna när vi dansade. Aja men det gick iaf helt OK fast publiken va helt tråkig och såg helt sura ut ;) Jaja men nu ska man la tagga lite till ikväll? :D

The day is so beautiful

Jaa gud vad jag gillar vädret! Varmt och skönt så att man kan tom ha shorts, men nu ska jag dra till Lovisa och sen drar vi in till stan och chillar lite ;) nej men hon skulle hitta någon present till caroline eftersom hon precis har fyllt år. Och ikväll är det ju valborg så då kommer Lovisa, Caroline och Moa hit. Vet inte vad vi ska göra en men det blir nog roligt iaf :)

Tim är en präst

Jaa om ni undrar om den fruktansvärt skumma rubriken så va det bara fö att Tim ville att jag skulle ha den som rubrik och jag kom inte på något bättre så det fick duga för denna gången. Men iaf idag har jag varit och shoppat och va där med mamma så de e ju najs eftersom hon betalar allt då :D haha jaa men köpte en byxdress, ett par shorts, ett vanligt vitt linne och ett par guldiga skor. Hahah jag vet att det låter skumt med guldiga men dom va faktiskt fina :D Så om jag orkar kanske det kommer upp några bilder på sakerna :)

Bilden är på Lovisa, Marcus och mig nör vi var i Tjeckien på träningsläger nu över påsklovet :)

Läxor...Prov...Inlämningar...Redovisningar!!

Ja kom precis hem från träning och ska börja plugga. Men nej det går ju inte för jag har så sjuuukt mycket att man inte vet var man ska börja så ist som vanligt så slutar det med att man hamnar vid facebook fast det inte ens finns något roligt att se där.. Ja det kanske är någon mer som känner igen sig? ;) haha aja men nu ska jag försöka börja så ha det så bra! :)

Hope

Hope-Who am i to say

Now I know what's meant to be and that's okay with me...

27 April

Hahah jaa hade redan glömt av att jag hade en blogg, men kom precis på det och tänkte att jag skulle göra ett litet inlägg :) Ja har inte hänt något speciellt idag men gud va fint väder det är iaf, och det gillar vi verkligen våren har verkligen kommit! :D

Nu kör vi!

Hellu, ja som ni kanske har märkt eller hmm kanske inte för jag har inte bloggat här typ någonting men iaf nu ska jag börja blogg iaf. Nu har viki fixat min design klart och allt så det e bara att köra så hoppas ni ska gilla det :)

VEM ÄR JAG?

text kommer snart

KAMERAUTRUSTNING

text kommer snart